Pure Vision Toric predstavljaju vrlo dobro rješenje za korisnike s višim stupnjem astigmatizma. Pružaju veliku udobnost i oštrinu vida. Ove leće općenito imaju dobru centraciju i visoku propusnost kisika, što u kombinaciji s materijalom Balafilcon A i tehnologijom AerGel omogućuje kontinuirano nošenje. Ovaj način korištenja Pure Vision mora biti odobriti okulist, u skladu s individualnim potrebama korisnika.

Leće Pure Vision Toric također se mogu koristiti na tradicionalan način – ujutro ih stavite u oko, navečer izvadite, očistite i stavite u tekućinu. Nositi ih možete do 30 dana, a nakon toga ih morate zamijeniti. Pakiranje se sastoji od 6 komada (3 para), od kojih je svaki namijenjen 30 dnevnom korištenju.

Dioptrija: od -9.00 do +6.00
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Os: puni krug u koracima od 10 stupnjeva

Napomena VAŽNO:
Prilikom narudžbe u rubriku "napomena" navedite jačinu dioptrije. Isporuka ovih leća može potrajati do 5 dana, ukoliko nekih dioptija ne budemo imali dostupnih, a o čemu ćemo Vas svakako izvjestiti.

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.