Allernova AR je zgusnuta hrana koja sadrži hidrolizirane bjelančevine iz kravljeg mlijeka (kazein) te je primjerena za dojenčad i malu djecu preosjetljivu na bjelančevine kravljeg mlijeka. Hrana je primjerena za dojenčad i malu djecu od rođenja do 36. mjeseca starosti, ako majka ne doji. Allernova AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi od 6. mjeseca starosti, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci prema preporuci liječnika dio je raznolike prehrane. Ne uvodite u prehranu vašeg djeteta druge mliječne obroke bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Allernova AR ne sadrži laktozu i gluten.

Važna napomena:
Allernova AR se mora uzimati pod liječničkim nadzorom. Proizvod nije primjeren za uzimanje kao jedini izvor prehrane nakon 6. mjeseca starosti. Ne smije se dodavati prehrani zdrave dojenčadi. Allernovu AR ne smijete primjenjivati u slučaju malapsorpcije glukoze i galaktoze. Poseban oprez je potreban i kod dojenčadi s oslabljenim imunitetom, nedonoščadi ili novorođenčadi niske porođajne težine.

Novalac-Mame i bebe-Prehrana beba—-

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.