Za zaštitu srca i krvnih žila. Jedna kapsula sadrži 1000mg koncentriranog ribljeg ulja sa sadržajem omega-3 esencijalnih masnih kiselina (EPA i DHA) 300 mg. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. Natural Wealth OMEGA-3 1000 mg kapsule sadrže visokokvalitetno riblje ulje bogato omega-3 masnim kiselinama, koje su idealna nadopuna za očuvanje zdravlja srca i krvnih žila. OMEGA-3 1000 mg preporučujemo kod povišenih masnoća u krvi, u prevenciji ateroskleroze te za zaštitu zdravlja srca i krvnih žila.
Pomažu u sprječavanju prekomjernog zgrušavanja krvi, blago snižavaju povišeni krvni tlak. Učinkovite u regulaciji povišenih triglicerida u krvi.
Natural Wealth Omega 3 kapsule preporuča se starijim osobama, za zaštitu od ateroskleroze, kod povišenog krvnog tlaka, kod povišenih triglicerida u krvi.

NAČIN PRIMJENE: Jedna (1) kapsula dnevno nakon jela.

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.