Pantenol (5%). Provitamin B5, poznat po svojim hidratantnim i hranjivim svojstvima, istovremeno jača i kožnu barijeru. Koncentracija od 5%, čiji su učinci potkrijepljeni istraživanjima, rijetka je u tonicima.
NMF ili prirodni hidratantni čimbenici. Komponente koje su prirodno prisutne u koži, a njihov zadatak je vlaženje epiderme (gornji sloj kože). Aminokiseline (u ovom slučaju proteini riže), urea, mliječna kiselina, PCA, natrij PCA i diglicerin spadaju u NMF.
Alantoin. Poznati sastojak kozmetike koji u sinergiji s pantenolom njeguje i štiti kožu.
Tonik Liquid Hydration pogodan je za sve tipove kože kojima odgovara vlaženje. Osobito će se svidjeti onima koji žele više slojeva laganog vlaženja i imaju kožu sklonu dehidraciji, osjetljivu kožu, ili redovito koriste jake aktivne sastojke koji isušuju kožu i mogu oštetiti kožnu barijeru.

Proizvod nema mirisa, ne sadrži esencijalna ulja, lipide i gluten. Proizvod je veganski i nije nikad testiran na životinjama.
Nanesite tonik nakon čišćenja lica, ujutro i / ili navečer. Koristite pamučnu blazinicu ili nanesite proizvod čistim rukama. Nježno ga razmažite po koži i nastavite s tretmanom.

Ako koristite tekući piling, poput npr. Smooth Out, Cheer Up or Calm Down, reporučujemo upotrebu tonika POSLIJE eksfolijanata.

Geek & Gorgeous-Dermokozmetika-Njega lica-Serumi i boosteri-Dermokozmetika-Stanje kože-Normalna/mješovita koža

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.