Ferzym proizvodi su prirodna dopuna prehrani koja sadrži žive probiotičke bakterije i odabrana prebiotička vlakna (baobab, akacija, inulin).
Ferzym Junior je proizvod namijenjen djeci dojenačke dobi, djeci i adolescentima. Prirodna je pomoć kod poremećaja probave u najranijoj dobi (grčevi kod dojenčadi), kod zatvora ili meke stolice, crijevnih upala i infekcija, nakon uzimanja antibiotika, u slučajevima poremećene probave uslijed nepravilne prehrane ili promijenjenog načina prehrane, u slučaju nedostatka apetita, nepodnošljivosti mlijeka (laktoze) te za pravilnu i zdravu probavu djece i adolescenata.
Prirodna uravnoteženost mikroflore crijeva od iznimnog je značaja za proces probavljanja hrane, kao i za opće zdravlje i vitalnost.

Sastav: 7 milijardi živih bakterija zdrave mikroflore crijeva (12 sojeva lakto i bifidobakterija, sadrži B. Infantis i B. adolescentis) koje su priređene Dual coated tehnologijom. 458.24 mg prebiotičkih vlakana po bočici, vitamini B skupine, oligoelementi i minerali (željezo, cink, magnezij, fosfor i kalcij).

Način primjene: Jedna bočica dnevno. Okrenuti čep do kraja u smjeru kazaljke na satu tako da se prah sadržan u čepu pomiješa s tekućinom u bočici. Dobro promućkati dobiveni sadržaj i zatim popiti nerazblažen ili razblažen u vodi, čaju ili soku.

Pakiranje: 10 bočica od 8 ml.

Ferzym-Mame i bebe-Grčevi kod beba/probiotici–Dodaci prehrani-Probiotici-

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.