Sastav proizvoda: tekući ekstrakt mješavine 8 biljaka u bezalkoholnom crvenom vinu (cvijet nevena, list matičnjaka, herba petrovca, herba hajdučke trave, herba majčine dušice, list i korijen koprive, herba plućnjaka).

Preporučena upotreba: Predlaže se konzumiranje 150 ml napitka podijeljenih u 2 doze koje se uzimaju ujutro i navečer jedan sat prije jela. Prije upotrebe promućkati. Ne preporučuje se osobama osjetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, dojiljama i djeci do 18 godina. Neželjeni efekti mogu se javiti kod osjetljivih osoba u obliku gastrointestinalnih tegoba ili alergijskih reakcija. Ukoliko se pojave neke tegobe tijekom upotrebe proizvoda treba se konzultirati s liječnikom. Upotrebu preparata treba izbjegavati u kombinaciji sa sedativima, osim ukoliko to liječnik nije savjetovao. Neki sastojci mogu utjecati na rad sa strojevima i vožnju automobila. O eventualnom korištenju nakon 2 tjedna konzultirati se s liječnikom. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu na temperaturi 8-15°C, a nakon otvaranja u hladnjaku.

Venovin-Samoliječenje-Zdravlje srca/krvne žile—-

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.