Twin nutrition®Sodium Ascorbate jednostavan je i praktičan način da se tijelu osigura dovoljna količina vitamina C.

Ovaj proizvod preporučuje se:

osobama oslabljenog imuniteta,
strastvenim pušačima,
osobama starije životne dobi,
osobama koje ne podnose kiselinu i pate od želučanih tegoba uzrokovanih pretjeranom kiselošću i koji imaju problema sa konzumacijom askorbinske kiseline
ženama koje imaju problema sa pH rodnice

Natrij askorbat je natrijeva sol askorbinske kiseline. Natrij askorbat je puferirani oblik vitamina C i prema tome karakterizira ga manja kiselost od askorbinske kiseline. Natrij askorbat je najpogodniji oblik za osobe koje imaju gastrointestinalne probleme povezane s osjetljivošću na promjene aciditeta.

Vitamin C obavlja niz aktivnosti koje bi mogle pridonijeti njegovim imunomodulirajućim efektima. To je vrlo učinkovit antioksidans zbog svoje sposobnosti lakog doniranja elektrona, čime se štite važne biomolekule (proteini, lipidi, ugljikohidrati i nukleinske kiseline) od oštećenja nastalih tijekom normalnog metabolizma stanica kao i izloženosti toksinima i zagađivačima (uključujući i dim cigarete).

Upotreba:
Kao dodatak prehrani uzeti jednu tabletu dnevno poslije obroka, ili po preporuci stručne osobe.

Twin nutrition-Dodaci prehrani-Vitamini i minerali–Samoliječenje-Imunitet-

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.