Medicinski je proizvod posebno prikladan za nosnu sluznicu dojenčadi i male djece. Ova jedinstvena hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena je solima mangana i bakra, a preporučuje se za:
-nježno i prirodno smanjenje otekline nosne sluznice kod obične prehlade, rinofaringitisa, -alergijskog rinitisa i sinusitisa
-sprječavanje širenja bakterija
-sprječavanje širenja infekcije iz nosne šupljine u okolne regije
-čišćenje nosne šupljine u svrhu poboljšanja terapije lijekovima

Sterimar Baby Hypertonic je proizvod posebno osmišljen za dojenčad od trećeg mjeseca života i malu djecu. Sadržaj soli hipertonične otopine morske vode (oko 17 g/L) i tlak raspršivanja otopine prilagođeni su dječjoj osjetljivoj nosnoj sluznici.

Primjena: Sterimar Baby Hypertonic preporučuje se svakodnevno, 2 do 6 puta na dan, tijekom kraćih vremenskih perioda (npr. u sezoni alergija, različitih viroza ili bakterijskih infekcija). Kada se oteklina nosne sluznice smanji, preporučuje se svakodnevnu higijenu nosne šupljine nastaviti izotoničnom otopinom morske vode Sterimar Baby.

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.