VTRUST TD-8225 pulsni oksimetar za prst namijenjen je za mjerenje saturacije kisikom arterijskog hemoglobina (SpO2) i pulsa. Namijenjen je za mjerenje tijekom kojeg se pacijent ne pomiče. Mjeri saturaciju kod odraslih odnosno kod osoba iznad 40 kg tjelesne mase. Uređaj je namijenjen za neinvazivnu provjeru i monitoring.

Princip mjerenja:
VTRUST TD-8225 pulsni oksimetar određuje funkcionalnu saturaciju kisikom arterijskog hemoglobina (SpO2) mjerenjem apsorbcije crvene i infracrvene svjetlosti koja prolazi kroz tkivo. Promjene u apsorbciji koje nastaju u pulsaciji krvi u krvnim žilama se koriste za određivanje saturacije i pulsa.

Upotreba:
1. Postaviti prst u štipaljku do kraja ležišta. Upaliti oksimetar pritiskom na tipku za paljenje. Ne vaditi prst iz ležišta i ostanite mirni tijekom mjerenja.
2. Nakon detektiranja signala pulsa, oksimetar na ekranu prikazuje očitanje SpO2 i pulsa. Ako ne pomičete prst, oksimetar će očitavati nova mjerenja na nekoliko sekundi.
3. Tijekom mjerenja, ako pritisnete tipku za paljenje, ekran će se rotirati za 180°.
4. Samo za Bluetooth modele (uređaj crne boje)- moguće je transportirati podatke na Android uređaj putem aplikacije Health Check Pro preko koje uparujete vaš mobilni telefon s pulsnim oksimetrom. Za vrijeme transporta podataka u gornjem lijevom kutu blinka plava lampica.

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.