Drvena ploča s 10 redova u kojima je po 8 rupa u koje se ubada po jedna obojena figurica. Ukupno ima 60 većih obojenih figurica za pogađanje tajne šifre i još po 20 crnih i bijelih manjih figurica koje se koriste da se pokaže je li pogađanje točno ili nije.
Igra se sastoji u tome da jedan igrač treba pogoditi kombinaciju (tajnu šifru) koju je izabrao drugi igrač. Jedan igrač postavi zadatak u obliku šifre tj. rasporeda 4 obojene figurice, izabrane od 6 raspoloživih boja. Drugi igrač radi niz pokušaja kako bi pogodio šifru, tako što u redove na ploči postavlja figurice po izboru boja i rasporedu mjesta, kako misli da je određeno tajnom šifrom. Poslije popunjavanja svakog reda, prvi igrač obavještava je li pogodak točan, tako što u pomoćne otvore stavlja bijele ili crne figurice prema unaprijed dogovorenom pravilu (npr. bijela figurica označava pravu boju na pravom mjestu, dok crna označava da je neka boja u zadanoj kombinaciji, ali da nije pogođeno njeno mjesto).
Igra je izazovna i zabavna, razvija sposobnost strateškog razmišljanja i deduktivnog zaključivanja.

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.