Nisita mast služi za ovlaživanje suhe sluznice nosa. Osigurava duži kontakt sa sluznicom i pruža zaštitu kroz duži period.

Nisita mast mogu koristiti dojenčad, djeca i odrasli, trudnice i dojilje.

Nisita mast je dobro koristiti kada želite olakšati smetnje koje uzrokuje začepljen nos, npr. kod hunjavice. Boravci u prostorima suhog zraka (grijanje ili klimatizirani prostori) izazivaju i suhoću sluznice nosa, a tada Nisita mast nježno vlaži nos i olakšava disanje. Pomaže i kada je potrebno otopiti kruste (osušene nakupine u nosu).

Primjena:

Kod suhog, iritiranog nosa, više puta dnevno nanijeti Nisita mast.
1 cm masti istisnuti tako da je vršak tube što dublje u nosnici. Pritiskom na tubu istisnite mast i laganim masiranjem nosnica ravnomjerno ju raspodijelite po sluznici nosa.
Nisita mast može se nanijeti na unutrašnju površinu nosa i pomoću štapića s vatom. Postupak se može ponoviti nekoliko puta dnevno, a osobito je preporučljiva primjena prije spavanja.
Iz higijenskih razloga i smanjenja mogućnosti infekcije preporučuje se da tubu koristi samo jedna osoba. Nakon uporabe vršak tube treba obrisati.

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.