Znak ljepote koji zaglađuje kožu i daje joj sjaj, uklanjajući nečistoće i mrtve stanice. Mikro granule lješnjaka i slatkog badema imaju učinak listanja kože koji stimulira obnovu stanica, dok prirodni voskovi u koje su uronjeni pospješuju masažu.

Način primjene:
Masirati po vlažnoj koži laganim kružnim pokretima inzistirajući na područjima koja su grublja i zadebljana (laktovi, koljena i stopala). Eventualna lagana promjena boje može nastati zbog prirodnosti sastojaka i ne utječe na kvalitetu proizvoda.

Lagana pjena koja pere s velikom nježnošći čuvajući ravnotežu i najosjetljivije kože. Hidratantni i baršunasti učinak pojačan je ekstraktom frezije i mlijekom slatkog badema iz bio uzgoja. Koža obavijena mirisom je zategnutija i sjajnija.

Način primjene:
Malu količinu mlijeka izliti na dlan ili na spužvu, te masirati kožu cijelog tijela. Pažljivo isprati. Eventualna lagana promjena boje može nastati zbog prirodnosti sastojaka i ne utječe na kvalitetu proizvoda.

Intenzivna svježina koja se rađa iz sočnih nota bergamota, nakon čega se omekšava tonovima cvijeta naranče i zaokružuje tonovima začina. Drvenasti mirisi ebanovine praćeni mirisom ljubičice i jasmina zaključuju, dajući mu karakterističan aromatičan i rafiniran miris.

Bez parabena, bez parafina, bez mineralnih ulja, bez GMO, bez SLS i SLES, bez DEA, bez formaldehida.

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.