Za čvrstoću i remodeliranje nogu i bedara i na mjestima koja su teško dostupna.
Aktivnost remodeliranja ne podrazumijeva gubitak težine.
Izrađene iz ljetnog materijala, pogodne za ljetne mjesece. Materijal Emana pojačava mikrocirkulaciju kože i tjelesnu termoregulaciju: reduciraju celulit, pojačavaju čvrstoću i koža postaje čvrsta i elastičnija.
Tajice Pinocchietto koriste tehnologiju „mikroinkapsulacije“, u kojoj se aktivne komponente sadržane u mikrokapsuli polagano otpuštaju ( apsorbiraju se u kožu pomoću masaže koju tajice proizvode na koži samim nošenjem) ,u kombinaciji sa dobrobiti dalekih infra crvenih zraka (F.I.R.) , zahvaljujući bioaktivnim mineralima sadržanim u mikrovlaknima materijala iz kojeg su izrađene.

Način upotrebe: Ispod tajica obući intimnu odjeću. Kod prvog oblačenja ukoliko je potrebno lagano raširiti materijal rukama. Tajice se prilagođavaju obliku tijela nakon prvog nošenja. Tajice se mogu koristiti nakon trudnoće. Ne smiju se koristiti za vrijeme trudnoće! Perive su na 40°C.

Guam-Dermokozmetika-Njega tijela-Njega kože tijela-Fitnes i trening-Njega kože aktivnih-

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.