Nježan, umirujuć eksfolijant u obliku tekućine kreiran za vrlo osjetljiv tip kože sklon crvenilu.

PHA su nježne sestre poznatijih AHA kiselina koje slično uklanjaju odumrle stanice kože s površine kože, ali bez potencijalne iritacije koja dolazi s većom količinom AHA kiselina. PHA kiseline su također odlične za hidrataciju kože i davanje dodatne antioksidansne zaštite. BHA ili salicilna kiselina je također nježan eksfolijant poznat po svojim protuupalnim svojstvima.

Kiseline su kombinirane s nekoliko umirujućih, antioksidansnih i hidratizirajućih sastojaka tako da Calm Down ne samo da radi nježnu eksfolijaciju, nego i umiruje i vlaži kožu. Ako imate osjetljivu kožu, ovo je vaš najbolji prijatelj.

Upotreba: Koristite kao tonik – ili pomoću blazinice, ili nanesite na ruke te tapkajte. Pričekajte dok se ne upije i nanesite svoj omiljeni serum ili hidratantno sredstvo, ujutro uvijek proizvod sa UV zaštitom.

VAŽNO: proizvod sadrži BHA, ne koristite ako ste alergični na aspirin.

Geek & Gorgeous-Dermokozmetika-Njega lica-Serumi i boosteri-Dermokozmetika-Stanje kože-Osjetljiva/netoler.koža

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.