C-Glow je pravi izbor za sve one koji traže laganu recepturu s čistim vitaminom C i dodatkom antioksidansa koja osigurava zdrav sjaj kože, ujednačen ten i čvrstu kožu. Odlično djeluje i na hiperpigmentaciju.

Oprez: Zbog niskog pH i visokog sadržaja askorbinske kiseline, proizvod nije pogodan za vrlo osjetljivu kožu ili kožu koja je sklona crvenilu.

Čisti vitamin C (ili askorbinska kiselina) superheroj je među antioksidansima jer klinički dokazano štiti kožu od slobodnih radikala, izbjeljuje hiperpigmentaciju i daje koži sjajniji, mladenački izgled. Antioksidativno djelovanje vitamina C istovremeno je i njegova slabost, jer ga čini vrlo nestabilnim. Receptura C-Glow stabilizirana je pomoću niskog pH i drugih antioksidansa, ali je nažalost čak i takvoj recepturi rok trajanja samo nekoliko mjeseci.

Kako bi se osigurala svježina proizvoda, proizvođač priprema recepturu svaki tjedan po narudžbi i drži je u skladištu u hladnjaku. I vama savjetujemo da proizvod držite u hladnjaku gdje će najduže očuvati svježinu. Kada otvorenu bocu čuvate u hladnjaku, C-Glow ostaje svjež oko 3 mjeseca, a na sobnoj temperaturi oko 6 tjedana. Originalna zatvorena boca u hladnjaku traje oko 5 mjeseci.

pH vrijednost: 3.2-3.4

Upotreba: Nanesite nekoliko kapi nakon čišćenja i nanošenja tonika, a prije drugih seruma i/ili krema. Budući da ima vrlo tekuću teksturu, preporučuje se da serum kapnete izravno na lice (pipeta ne smije dodirivati kožu) te brzo i nježno utapkate u kožu. Proizvod je zbog antioksidansa idealan za upotrebu u jutarnjoj rutini, ali se može koristiti i u večernjoj njezi.

Geek & Gorgeous-Dermokozmetika-Njega lica-Dnevna njega-Dermokozmetika-Stanje kože-Hiperpigmentacije

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.