– Visoka zaštita od sunca za bebe i djecu
– Prikladan od 3 mjeseca starosti
– Napredna spektralna tehnologija: zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti

Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ umiruje i štiti osjetljivu kožu od opeklina i oštećenja kože uzrokovanog suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.
Krema za sunčanje za djecu također sadrži gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože. Ne sadrži parfem i dodatno je otporan na vodu.

Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ klinički je i dermatološki prikladan za osjetljivu dječju kožu. Može se koristiti na bebama i djeci od trećeg mjeseca života.

Upotreba: Obilno nanijeti pola sata prije izlaska na sunce. Nakon nanošenja pričekati da se losion u potpunosti upije. Ponavljati redovito, posebno nakon plivanja i/ili brisanja ručnikom. Izbjegavati kontakt s očima. Izbjegavati dodir s tkaninama i čvrstim površinama kako ne bi ostale mrlje.

Eucerin-Dermokozmetika-Sunčanje-Zaštita za bebe i djecu—

Brend

Popusti

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.