Test se koristi kao pomoćno sredstvo u dijagnostici bolesti infekcije (COVID-19), koju uzrokuje SARS-CoV-2. Test daje preliminarne rezultate. Negativni rezultati ne isključuju infekciju 2019-nCoV i ne mogu se koristiti kao jedina osnova za liječenje ili donošenje odluke o liječenju. Samo za in vitro dijagnostičku upotrebu.

Pozitivan IgM u uzorcima krvi može biti indikator akutne infekcije. Antitijela IgG pojavljuju se nakon nekoliko dana perioda inkubacije i zadržavaju se duže vremena. Pozitivan IgG u uzorcima krvi može biti indikator prisutne ili prethodne infekcije.

Materijali u kompletu:
1. Jedna pojedinačno zatvorena vrećica, svaka vrećica sadrži: 1 test kasetu, 1 vrećicu sa sušilom.
2. Kapalice za jednokratnu upotrebu.
3. Pufer za detekciju.
4. Upute za upotrebu.

Točnost:
Testiran je ukupno 231 uzorak potvrđenih pacijenata, rezultati su pokazali da je 226 uzoraka bilo IgM pozitivno i/ili IgG pozitivno, a klinička osjetljivost bila je 97,8%. Testirano je ukupno 305 uzoraka zdravih osoba, rezultati su pokazali da su 302 uzorka i IgM i IgG negativni. 1 uzorak je bio IgM pozitivan, 2 uzorka bili su IgG pozitivni, a klinička specifičnost 99,0. Točnost je izračunata kao 98,5%.

Oncosem-Medicinski uređaji i obuća-Ostalo—-

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.