20 tableta za žvakanje

Učinak CalmAcid primarno se odnosi na prisutnost bijele gline koja u kombinaciji sa sluzi crnog sljeza stvara mukozaštitni film koji djeluje na želučanu sluznicu, štiteći je od nadražujućih tvari, dok kalcij karbonat i magnezij karbonat dodatno neutraliziraju višak kiseline. CalmAcid se može primjeniti i kod prisutne boli u želucu, uzrokovane promjenama vremena, psihofizičkim stresom, nepravilnim načinom života. Biljni ekstrakti CalmAcid imaju ublažavajući i smirujući učinak na želučanu sluznicu.

Kombinirana primjena: CalmAcid se može primjeniti zajedno sa različitim terapijama liječenja akutnog i kroničnog gastritisa, sekundarnog gastroduodentitisa, sukladno s uputama liječnika.

Doziranje: Odrasli i djeca starija od 12 godina po potrebi 1 tabletu otope ili sažvaču u ustima, nakon jela. Do 6 tableta na dan. Nije namijenjeno djeci mlađoj od 12 godina. Trudnoća i dojenje: ne primjenjivati više od 4 tablete na dan.

Brend

Popusti

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.