Aqua Maris 4Allergy sadrži jedinstvenu molekulu ektoina, koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobiva iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Aqua Maris 4Allergy preporuča se za:
-Ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa
-Njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine
Pogodan je i za preventivnu uporabu.

Aqua Maris 4Allergy dozirni sprej za nos raspršiti 1 – 2 puta u svaku nosnicu nekoliko puta na dan.
Budući da Aqua Maris 4Allergy sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za djecu od najranije dobi i odrasle. Djeca mlađa od 10 godina trebaju pomoć roditelja prilikom korištenja proizvoda.
S obzirom na jačinu simptoma može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim antialergijskim proizvodima.
Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija, ali i prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone.

Aqua Maris-Samoliječenje-Alergije—-

Brend

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.