Sadrži propolis s visokim udjelom galangina i sjemenke grejpa.

Štiti i ovlažuje grlo te ublažuje bol.

Propolis, kozlinac, trižalj i hijaluronska kiselina stvaraju osjećaj zaštite formirajući zaštitni film oko nadražene sluznice, koji zaustavlja kontakt s vanjskim nadražujućim tvarima. Med djeluje umirujuće na sluznicu, dok ekstrakti kadulje, grejpa i eterična ulja metvice, eukaliptusa i cimeta pridonose osjećaju svježine.

Apix propoli Sedigola sprej za grlo namijenjen je za zaštitu i hidrataciju sluznice ždrijela, ublažavanje boli kod nadraženog grla, faringitisa i tonzilitisa. Proizvod se može primjeniti i za prevenciju i kod preosjetljivosti na hladnoću, dim, smog te prašinu.

Proizvod ne sadrži alkohol, pa ga je moguće primjeniti i kod djece starije od 3 godine. Proizvod je bez glutena.

Doziranje: Djeca od 3-6 godina: raspršiti do 2 potiska u usnu šupljinu, te ponoviti postupak do 2 puta tijekom dana. Odrasli i djeca starija od 6 godina: raspršiti po 2-4 potiska u usnu šupljinu, te ponoviti postupak do 4 puta tijekom dana, prema potrebi.

Brend

Popusti

Podaci i fotografije proizvoda su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno. Molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.